welkom op www.anubisendevijf.webklik.nl !

 

 

 

 

 

               

              

 

Laatste update 

 

Ik heb met veel plezier aan deze website gewerkt en heb de Anubis-fans met veel plezier op de hoogte gehouden van al het Anubis-nieuws. Helaas moet ik mededelen dat ik ermee stop, omdat Het Huis Anubis, de remakes daarvan (House Of Anubis, Das Haus Anubis) en Anubis en de Vijf van het magische zwaard niet meer op tv te zien zijn. Ik hoop dat de fans veel aan deze website gehad hebben en begrijpen dat het tijd is om te stoppen. De site blijft nog wel bestaan, zodat je er nog op terug kunt kijken. 


Vriendelijke groeten, 

anubisendevijf (beheerder) 

  

 

 House Of Anubis: Castfoto's seizoen 3!

Hieronder kun je de gloedneiuwe castfoto's van seizoen 3 bekijken, met de nieuwe personage's KT en Willow!

Het nieuwe seizoen zal vanaf 3 januari 2013 te zien zijn in o.a. de VS en UK!

 

Afbeelding

 

Afbeelding

 

 
 

 House Of Anubis promo 2!

 

Hieronder kun je genieten van de 2e promo van seizoen 3! Houd deze site in de gaten voor meer nieuws! 

 

  

House Of Anubis seizoen 3 foto's!

 

Hieronder zie je 2 nieuwe foto's van het 3e seizoen van HOA! Op de ene foto zie je de machine (?) die ook in de trailer te zien was. Waar zou het voor dienen? Op de andere foto zie je de (nogal griezelige) grafkist van Robert Frobisher-Smyth (zie initialen RFS)!

 

  

 


 

House Of Anubis: Vanaf 5 november op Teennick in Nederland en België!

De geruchten zijn inderdaad waar; HOA is vanaf maandag 5 november ook elke schooldag in Nederland en België te zien!

  • In Belgie: Aflevering 1 om 21:25 en Aflevering 2 om 21:35
  • In Nederland: Aflevering 1 om 23:00 en Aflevering 2 om 23:10

Kijken jullie ook?

 

 

  

House of Anubis Seizoen 3 Promo!!!

 

 Bekijk hieronder de eerste beelden van het 3e seizoen van House Of Anubis.

Inmiddels is ook bekend wie de nieuwe schurk is... namelijk niemand minder dan Robert Frobisher-Smythe, de vader van Sarah!

  


House Of Anubis binnenkort op TeenNick Nederland!


 

Bronnen meldden dat House Of Anubis binnenkort ook op TeenNick in Nederland te zien is.Er zou een trailer op tv te zien zijn,waarin de serie wordt aangekondigd.Ook op Twitter beweren diverse Nederlanders de trailer gezien te hebben.Meer info volgt!

 

 

 


 

House Of Anubis: Behind the scenes-foto's!

 

De acteurs van House Of Anubis zijn nog steeds volop bezig met het opnemen van seizoen 3 en aan de foto's te zien zijn ze al goed bezig.

Over het nieuwe karakter Willow Jenks is inmiddels meer bekend; Willow woont oorspronkelijk in een ander internaat,maar droomt ervan om naar het  'Anubis House' te verhuizen.Wanneer en hoe dat zal gebeuren is nog niet bekend.

 

 

                       

 

  

 

Terug in de tijd: De eerste Anubis aflevering!

 

Op 26 september 2012 is het precies 6 jaar geleden (2006) dat Het Huis Anubis voor het eerst op de buis verscheen.In die aflevering begon het avontuur,wanneer Nienke voor het eerst het huis binnenkomt...

De Anubis Forever Day 2012 (die op dezelfde dag gehouden zou worden) gaat niet meer door.Maar toch kunnen we zeggen; Anubis Forever!!!

Hieronder kun je de allereerste aflevering nog eens bekijken (ook al zul je die warschijnlijk al gezien hebben).

 

 

 

 


 

 

 

 House of Anubis seizoen 2 binnenkort op dvd!

 

De dvd's van HOA's 2e seizoen ,volume 1 en 2, zijn binnenkort verkrijgbaar op dvd!

Ga voor meer info naar de HOA merchandise pagina!


 

 


 

 

Anubis Forever Day!

 

Op 26 september 2012 en 4 maart 2013 organiseren Anubis-fans de 'Anubis Forever Day'.

Doe ook mee! bezoek de site http://geronimostilton35.wix.com/anubis4ever

Of 'Like' de facebook pagina!  https://www.facebook.com/pages/Anubis-Forever-Day/245210765600435

 

 

 


 

 

 30 juli 2012: Louisa C. Burnham's eerste draaidag op de set van 'House Of Anubis' seizoen 3!

 

House Of Anubis nieuwkomer Louisa C. Burnham is op de set vandaag voor de eerste draaidag van seizoen 3! De hele cast kreeg een verrassing van Nickelodeon vanmorgen,namelijk muffins! Ook was er een speciaal HOA milkshake menu met smaken zoals 'Frobisher's Formaldehyde' en 'Sibuna 5 (a-day)'. Zo te horen heeft de cast dus een leuke eerste draaidag gehad!

Louisa: 'We hebben House of Anubis welkom muffins van Nickelodeon gekregen, voor onze eerste dag van het filmen van seizoen 3. Bedankt jongens!'

 

 

 

 

 

 

 
 

 

House Of Anubis seizoen 3: wie vertrekt en wie blijft?

 

Al eerder werd bekend dat Nathalia Ramos,die Nina Martin speelde in de serie,niet terug zal keren in het 3 seizoen.Nu blijkt ook dat Bobby Lockwood afscheid neemt van zijn personage Mick,en dat Roger Barclay niet terug zal keren als schurk Rufus Zeno.


Maar er komen ook nieuwe personages bij.Nadat bekend werd dat Alexandra Schipp de rol van KT Rush zal gaan spelen in de serie,is nu ook bekend dat actrice Louisa C Burnham de rol van het nieuwe personage 'Willow Jenks' zal vertolken. Zoals op de foto hieronder te zien is,kunnen ze het in ieder geval al goed vinden met collega Jade Ramsey!

Ana Mulvoy Ten‏, die Amber speelt in de serie,tweette een foto van haar script voor het nieuwe seizoen!

Helaas zullen we nog even moeten wachten,want seizoen 3 komt waarschijnlijk pas uit in 2013.

Meer info volgt later!

 

   

 

  

 

 

  

 

 Nieuw in het fotoalbum: Achter de schermen bij Anubis!

 

In het fotoalbum is er een nieuwe map bijgekomen; Achter de schermen bij Anubis.Je vindt er verschillende foto's van o.a. achter de schermen bij Het Pad der 7 zonden,De vijf en meer!

 

  

 

 


 

 

 

 Meer info 'House Of Anubis' seizoen 3

 

De productie voor het 3e seizoen van 'House Of Anubis' is in volle gang! In Liverpool (Engeland) Is de crew alles aan het voorbereiden voor het gloednieuwe seizoen.En zoals de 2 vorige seizoenen,word het weer super spannend!

In dit nieuwe seizoen is het is de club tegen de leraren in een race tegen de klok, want een grote duistere kracht dreigt opnieuw op te staan, en dit terwijl de club in strijd is met een oude vloek.

Ook is inmiddels bekend dat er een nieuw karakter ,genaamt KT Rush ,in de serie zal verschijnen.De rol zal worden vertolkt door actrice Alexandra Shipp.KT Rush is een nieuwe,avontuurlijke,en vrolijke Amerikaanse studente die in het huis zal logeren.Ze zal een belangrijk lid van de Sibuna Club worden en wordt partners met Eddie om zo het Anubis mysterie te ontrafelen.

Blijf deze site volgen voor meer info!

 

 

   

  

anubisendevijf.webklik.nl gaat verder!

 

Er is al een tijdje geen update meer geweest op de site. Nu 'Anubis en de vijf van het magische zwaard' is gestopt,zal deze site je vanaf nu op de hoogte blijven houden over o.a. HOA en nog andere dingen rond de internationale én orginele Anubis!

Voorlopig blijft deze site nog de naam 'anubisendevijf' houden.

 

 Nathalia Ramos zal niet terugkeren in het 3e seizoen van ´House of Anubis´

 

Nathalia Ramos, zal helaas niet meer terugkeren in het derde seizoen van ´House of Anubis´.Nathalia,die in de serie de rol van Nina Martin vertolkte,zal zich meer gaan bezighouden met school.Daarom is ze niet meer in staat om full-time op de set te verschijnen.Het is nog niet bekend of Nathalia ooit hoopt terug te keren in de serie,of dat ze een keer als gast in de serie zal verschijnen.Hoe de verhaallijn van de reeks zich zal voortzetten zonder Nathalia,is nog niet bekend.

 

 


 

 


 

 


 


 

 


 

 


 

 

Wat vind jij van deze website?Geef hieronder je mening!


 

 

                                       

 

 
 
 
 
 


                                                         
 
 
       studio100.be